Geïmporteerde zendingen naar Amazon warehouses

Verzenden naar Amazon FBA warehouses in Europa

 • Uw FBA zending voldoet aan elke Amazon voorwaarde
 • 100% garantie tot aanleveren bij Amazon
 • Volg uw FBA zending online
 • Gespecialiseerde Amazon FBA Freight Forwarder
Uw zeecontainer of luchtvracht

Gelost, verpakt en aangeleverd tot uw Amazon FBA warehouse

Uw zeecontainer of luchtvracht probleemloos aanleveren bij een Amazon FBA warehouse in Europa? Als gespecialiseerd Amazon Freight Forwarder kennen wij elke eis van ieder Amazon FBA warehouse. Wij lossen en verpakken uw zending zodat deze gegarandeerd aan elke eis voldoet, zodat uw gekozen warehouse uw zending accepteert. Wilt u de zorg van uw zending aan ons overdragen? Wij stappen op elk gewenst moment in het logistieke proces in: van het uithalen van uw zending tot het aanleveren bij uw Amazon FBA warehouse.

Van (lucht)haven naar Amazon

Zo maakt een Amazon FBA Freight Forwarder uw zending klaar voor een Amazon FBA warehouse

Hoe komt uw zending bij een Amazon FBA warehouse? We geven u graag inzicht in het logistieke proces wat wij als Amazon Freight Forwarder verzorgen. Zo zorgen we ervoor dat uw zending voldoet aan de voorwaarden van een Amazon FBA warehouse.

Whitepaper

Hoe voldoet mijn zending aan alle voorwaarden van een Amazon FBA warehouse?

Weten aan welke eisen uw zending moet voldoen om deze aan te leveren bij een Amazon FBA warehouse? Of het nu uw eerste Amazon FBA zending is of u vaker naar Amazon verstuurt: in onze whitepaper leest u praktische tips hoe u uw zending klaarmaakt voor het aanleveren bij een Amazon FBA warehouse.

Download gratis whitepaper

Volg uw Amazon FBA zending online

Wilt u precies weten waar uw zending is? Wanneer wij het volledige logistieke proces van uw FBA zending regelen, kunt u uw zending online volgen. Wij hebben met elke partij direct contact, waardoor u tijd en geld bespaart. Ook staat er een datum met tijd wanneer wij verwachten uw zending bij het Amazon warehouse aan te leveren. Zodra uw zending is afgeleverd, ontvangt u een bericht. Hierdoor weet u precies wanneer uw zending op de juiste plek is.

Veelgestelde vragen

over geïmporteerde zendingen versturen naar Amazon

Ja, vanaf het moment dat wij de zorg dragen voor uw zending is uw zending bij ons verzekerd. Wij staan garant voor de veiligheid van uw zending tijdens het gehele logistieke proces tot het aanleveren bij uw Amazon warehouse. Uw goederen zijn verzekerd volgens de CMR condities. De max. verzekerde waarde bedraagt 8,33 SDR per kg. Omgerekend is dat ca. € 10,00 / kg.

PO staat voor ‘purchase order’, oftewel inkoopordernummer. Met dit nummer kunt u uw zending volgen en ernaar verwijzen. Een PO nummer wordt ook wel FBA reference genoemd.

Een BOL nummer (bill of loading) zijn kopieën van vrachtbrieven of luchtvrachtbrieven voor de artikelen die u verzendt. Hier staat onder andere op wat er is verzonden, het gewicht en het aantal dozen. U dient een kopie van de originele (lucht)vrachtbrieven te hebben waar de plaats van levering op staat als bewijs van hun eindbestemming. Een BOL nummer is een FBA- of ASN nummer.

Een ASN nummer staat voor ‘advance shipment notice’. In deze documenten staan belangrijke informatie over uw zending, zoals de bezorgtijd en -datum, order informatie, locatiegegevens, productdetails, palletcodes, informatie van de vervoerder, etc.

FBA staat voor ‘fulfilment by Amazon’. FBA betekent dat zodra uw zending bij Amazon is, Amazon zorg draagt voor het verzenden van uw producten bij de klant. Via een FBA nummer wordt informatie over uw zending opgeslagen, zoals het gewicht, het aantal dozen dat u heeft verzonden, etc.

Om uw zending op de juiste manier aan te melden, hebben we de volgende gegevens nodig:

 1. Bestemming: bij welk Amazon FBA warehouse wilt u uw zending aanleveren?
 2. Aantal pallets: uit hoeveel pallets bestaat uw zending. Dit wordt in het CARP systeem aangeduid met ‘pallet count’.
 3. Aantal dozen/colli: hoeveel dozen staan er op een pallet. In het CARP systeem staat dit uitgeduid met ‘carton count’.
 4. Aantal items: hoeveel items zitten er in een doos? In het CARP systeem staat dit met ‘unit count’ aangeduid.
 5. PO nummer (ook wel FBA reference genoemd) met daarbij een FBA- of ASN nummer.
 6. Waar kunnen wij de goederen laden?
 7. Staan de goederen op Amazon voorwaarden?
 8. Wanneer staan de goederen gereed voor het afhalen?

Aanvraag klant
Ontvangst Invoice, packinglist en Bill of Lading of Air Waybill

Contact rederij of luchtvaartmaatschappij
Van Thiel neemt direct contact op met de vervoerder en weet wanneer de container of luchtvracht binnenkomt

Betalingen
Wij boeken de benodigde betalingen over, zoals Terminal Handling Charges (THC)

Ontvangst pincode
Na de betaling ontvangen wij de pincode waarmee we de container kunnen uithalen. Een gedetailleerd overzicht van het logistieke proces vindt u bij de algemene FAQ.

Douane inklaren goederen
Wij vinden de juiste douane-expediteur die ervaring heeft met het invoeren van e-commerce zendingen.

Verzending naar Amazon FBA warehouse
Zodra de invoerrechten betaald zijn, verzenden we de goederen naar het Amazon FBA warehouse.

Uw persoonlijke contactpersoon

Marvin Versteeg

Maak kennis met

Van Thiel Transport

Sinds 2017 is van Thiel Transport gespecialiseerd Amazon FBA Freight Forwarder. We leveren zendingen bij alle Amazon FBA warehouses in Europa. Een aantal jaar terug merkten we een groeiende behoefte aan transport naar Amazon FBA warehouses. Onze klanten liepen tegen de vele eisen aan waar een zending aan moet voldoen. Door ons hierin te specialiseren, weten wij als geen ander aan welke eisen uw zending moet voldoen. Hierdoor bent u verzekerd van een probleemloos, efficiënt en kostenbesparend transport.

Vanaf 1989 houdt Van Thiel Transport zich bezig met transport. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in wereldwijde transporten. Van Thiel verzorgt naast transporten naar Amazon FBA warehouses ook wegtransport, luchtvracht en zeevracht; overal ter wereld. Daarnaast vervoeren we vries,- koel en verwarmd transport met speciale bussen en aanhangers, bijvoorbeeld bij winkels in binnensteden door heel Europa.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 1 uur een vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan Reactie binnen 1 uur
 • Bespaar kosten door probleemloze verzendingen naar Amazon
 • Geen omkijken meer naar de zending, focus op uw bedrijf
 • Uw zending naar elk Amazon FBA warehouse in Europa