Amazon FBA zendingen voor expediteurs

Probleemloos het verzenden naar Amazon FBA warehouses uitbesteden

 • Gespecialiseerde Amazon FBA Freight Forwarder
 • Volg uw zending online
 • 100% garantie op uw zending
Kosten- en tijdsbesparend verzenden

Laat uw zending aan elke voorwaarde van Amazon voldoen

Als expediteur hebt u talloze zendingen verzorgd en kent u de transportwereld door en door. Met de komst van Amazon FBA warehouses in en rond Nederland groeit de vraag naar goed, veilig en kostenbesparend transport. De strikte voorwaarden van elk Amazon FBA warehouse kunnen dit juist in gedrang brengen met als gevolg meer kosten en langere levertijd. Of zelfs weigering van uw zending bij een Amazon FBA warehouse. Als gespecialiseerde Amazon FBA Freight Forwarder kennen wij elke voorwaarde van ieder Amazon FBA warehouse. Wij besparen u graag tijd en kosten door de zending voor u te verzorgen.

Case

“Wij hadden veel kosten doordat Amazon regelmatig onze zendingen afkeurde”

Uw zending op de juiste manier aanbieden bij Amazon warehouse in Europa? Vanaf het uithalen van uw zending tot aan de levering aan het Amazon warehouse; wij kunnen instappen op elk gewenst moment om zo ieder logistiek proces voor u uit handen nemen.

Whitepaper

Hoe voldoet mijn zending aan alle voorwaarden van een Amazon FBA warehouse?

Weten aan welke eisen uw zending moet voldoen om deze aan te leveren bij een Amazon FBA warehouse? Of het nu uw eerste Amazon FBA zending is of u vaker naar Amazon verstuurt: in onze whitepaper leest u praktische tips hoe u uw zending klaarmaakt voor het aanleveren bij een Amazon FBA warehouse.

Download gratis whitepaper

Levering aan ieder Amazon FBA warehouse in Europa

Wanneer u een grote lading goederen vervoert naar Europa, dan kunnen wij vanaf elke gewenste locatie de zending overnemen. Vanaf Schiphol, de haven van Rotterdam, maar ook bijvoorbeeld de haven van Antwerpen of een andere locatie in Europa. Als Amazon FBA Freight Forwarder leveren wij aan ieder Amazon FBA warehouse in heel Europa. Van ieder warehouse kennen wij elke voorwaarde, waardoor we garanderen dat we uw zending probleemloos aanleveren.

Veelgestelde vragen

over transport voor expediteurs

U bepaalt wanneer wij het logistieke proces van u overnemen. Vanaf het ophalen van de goederen overal ter wereld, het lossen vanuit een vliegtuig of boot, sorteren, palletiseren, labelen tot de levering aan het Amazon warehouse. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij in elk van deze onderdelen instappen en zorg dragen voor uw zending.

Overal ter wereld kunnen wij op elk gewenst vliegveld of haven uw zending afhalen en de rest van het logistieke proces verzorgen. Wij hebben contact met alle partijen over de status uw zending. Zo voorkomt u onnodige vertraging en kosten.

Als gespecialiseerd Amazon FBA Freight Forwarder leveren wij aan ieder Amazon FBA warehouse in Europa. Van elk warehouse kennen wij de eisen, waardoor we garanderen dat we uw zending probleemloos aanleveren.

PO staat voor ‘purchase order’, oftewel inkoopordernummer. Met dit nummer kunt u uw zending volgen en ernaar verwijzen. Een PO nummer wordt ook wel FBA reference genoemd.

Een BOL nummer (bill of loading) zijn kopieën van vrachtbrieven of luchtvrachtbrieven voor de artikelen die u verzendt. Hier staat onder andere op wat er is verzonden, het gewicht en het aantal dozen. U dient een kopie van de originele (lucht)vrachtbrieven te hebben waar de plaats van levering op staat als bewijs van hun eindbestemming. Een BOL nummer is een FBA- of ASN nummer.

Een ASN nummer staat voor ‘advance shipment notice’. In deze documenten staan belangrijke informatie over uw zending, zoals de bezorgtijd en -datum, order informatie, locatiegegevens, productdetails, palletcodes, informatie van de vervoerder, etc.

FBA staat voor ‘fulfilment by Amazon’. FBA betekent dat zodra uw zending bij Amazon is, Amazon zorg draagt voor het verzenden van uw producten bij de klant. Via een FBA nummer wordt informatie over uw zending opgeslagen, zoals het gewicht, het aantal dozen dat u heeft verzonden, etc.

Als wij een boeking maken, hebben we een PO nummer nodig. Dit PO nummer wordt ook wel FBA reference genoemd en deze kan aangevuld worden met een BOL nummer, ASN nummer of een FBA nummer.

Om uw zending op de juiste manier aan te melden, hebben we de volgende gegevens nodig:

 1. Bestemming: bij welk Amazon FBA warehouse wilt u uw zending aanleveren?
 2. Aantal pallets: uit hoeveel pallets bestaat uw zending. Dit wordt in het CARP systeem aangeduid met ‘pallet count’.
 3. Aantal dozen/colli: hoeveel dozen staan er op een pallet. In het CARP systeem staat dit uitgeduid met ‘carton count’.
 4. Aantal items: hoeveel items zitten er in een doos? In het CARP systeem staat dit met ‘unit count’ aangeduid.
 5. PO nummer (ook wel FBA reference genoemd) met daarbij een FBA- of ASN nummer.
 6. Waar kunnen wij de goederen laden?
 7. Staan de goederen op Amazon voorwaarden?
 8. Wanneer staan de goederen gereed voor het afhalen?
Uw persoonlijke contactpersoon

Marvin Versteeg

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 1 uur een vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan Reactie binnen 1 uur
 • Bespaar kosten door probleemloze verzendingen naar Amazon
 • Geen omkijken meer naar de zending, focus op uw bedrijf
 • Uw zending naar elk Amazon FBA warehouse in Europa